Tillbaka

Ansök om lån

Du kan fylla i låneansökan här på vår sida. Vi behandlar din ansökan mellan klockan 08.00-17.00 på vardagar. Du kan inte ansöka om lån per telefon men du är varmt välkommen att ringa oss om du vill ha hjälp med din online-ansökan.

Kan du ansöka om lån hos oss?

Det finns några grundkrav du behöver uppfylla för att kunna ansöka om lån hos oss.

Se här nedanför om du uppfyller dessa, sedan kan du ansöka om lån direkt här.

Du är minst 20 år.
Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden eller under de senaste 12 månaderna.
Du har inga betalningsanmärkningar yngre än 6 månader.
Du har inte utmätningsförsök, återvinning eller tredskodom.
Du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet, a-kassa eller pension.
Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress.
Du får inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Om du har lån hos oss kan du alltid utöka det. När du redan har lån hos oss kan du ansöka om att utöka det upp till maximalt 35 000 kronor. För att ansöka om utökning av ditt befintliga lån ska du ha betalat fyra månadsbetalningar i följd från det att låneavtalet ingicks. Fyll i låneansökan direkt här.

Om du har lån hos oss sedan tidigare känner vi igen dina uppgifter och ser hur mycket du lånat.

Ange det totala lånebeloppet du vill ansöka om, inte det belopp du vill utöka lånet med.

Låneutrymmet måste uppgå till 2 000 kronor. Om du till exempel redan lånat 10 000 kronor men vill utöka ditt lån med 5 000 kronor så anger du 15 000 kronor i ansökan.

Är du osäker på hur stort ditt lån är idag? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst på info@primalcapital.se eller 0431-302 222. Vi hjälper dig gärna!

Vad är BankID/e-legitimation?

Signering med BankID/e legitimation räknas juridiskt som en fysisk underskrift. När du använder BankID/e-legitimation behöver du inte skicka in några papper till oss och ditt lån kan bli utbetalt så fort ditt konto godkänts för autogiro. Du som är kund i en Internetbank kan ladda ner BankID/e-legitimationen till din dator. Hos Handelsbanken, Länsförsäkringar Bank, SEB, Nordea, Skandiabanken och Swedbank kan du även ladda ner BankID till mobilen och de flesta bankerna arbetar för att kunna erbjuda det så snart som möjligt. Här hos oss på www.primalcapital.se kan du kunna signera din ansökan med alla på marknaden förekommande BankID/e-legitimationsvarianter.

Tillbaka